دستور پخت کوکی ترک لیمویی

مواد لازم

آرد         ۲ پیمانه

کره        ۸۰ گرم

شکر       ۱/۲ پیمانه

رنده پوست لیمو      ۱ قاشق غذا خوری

آب لیمو            ۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر     ۲ قاشق چای خوری

اسانس لیمو       ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ          ۱ عدد

شکر (برای تزئین)           ۱.۴ پیمانه

پودر قند(برای تزئین)    ۱.۴ پیمانه

طرز تهیه

_شکر و کره را با همزن برقی خوب می زنیم و هر ازگاهی با لیسک کناره ها را داخل ظرف جمع می کنیم تا یکدست شود.

_تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو را اصافه می کنیم و خوب هم میزنیم. آب لیمو را هم به مواد اضافه می کنیم.

_آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم و آرام به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید.

_ظرف خمیر را سلفون می کشیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

_سپس با قاشق غذاخوری از مواد برداشته و در دست گلوله می کنیم و اول در شکر و بعد در پودر قند می غلتانیم. دقت کنید حتما اول در شکر و بعد پودر قند.

_ مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه گرم کنید.

_وقتی روی شیرینی ها ترک خورد یعنی آماده هستند و باید از فر خارج شوند اگر بیشتر بمانند سفت می شوند.

_کوکی ها را با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبند ترجیحا هر بار ۶ کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر را به همین ترتیب درست کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب