دستور پخت کوفته ترکیه ای

مواد لازم

شیر      یک چهارم پیمانه

نان سبوس دار     ۳ تکه

سیر خردشده      ۳ حبه

گوشت چرخ کرده    ۷۰۰ گرم

پیازچه خرد شده      ۳ عدد

جعفری خردشده      ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ بزرگ      ۱ عدد

نمک و فلفل           به مقدار لازم

پنیر پیتزا (اختیاری)    به مقدار لازم

طرز تهیه

_برای تهیه این غذای خوشمزه نان ها را کاملا خرد می کنیم.

_در یک کاسه کوچک، شیر و خرده های نان را با هم مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه آن را کنار می گذاریم.

_در ظرفی دیگر گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می ریزیم و آنها را با چنگال کاملاً مخلوط می کنیم.

_پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر درآمد، از آن با دست بر می داریم و گلوله های کوچک درست می کنیم و کوفته های گوشتی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا قهوه ای شوند.

_اگر پنیر پیتزا را دوست دارید در آخر میتوانید روی کوفته ها پنیر پیتزا بریزید و کوفته هارا با شعله کم روی گاز و یا در فر قرار دهید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب