روش از بین بردن تلخی زیتون

روش از بین بردن تلخی زیتون

زیتون – زیتون سبز – زیتون سیاه

زیتون – زیتون سبز – زیتون سیاه

زیتون دارای یک تلخی است که برای گرفتن تلخی آن می‌توانید زیتون‌ها را در آب و نمک بخوابانید و چند بار بشویید تا تلخی آن گرفته شود.
در روز می‌توانید ۳ – ۴ بار زیتون‌ها را شسته و مجدد در آب نمک بریزید و در انتها که طعم آن مطلوب شد دوباره در آب نمک بریزید.
توجه کنید شوری آن به اندازه باشد کم نمک یا شور نباشد.
اگر می‌خواهید زیتون‌ها را در یک سطل پلاستیکی ۳ کیلویی بریزد، ۱ – ۲ قاشق روغن زیتون و ۱ قاشق گلپر بریزید.
زیتون را در جای خنک نگه دارید اما بهتر است در یخچال نگذارید.
اغلب برای زیتون سبز یا زیتون‌هایی که اندک زمانی مانده تا برسد برای مدتی در محلول قلیایی قرار می‌دهند تا تلخی آن گرفته شود و سپس برای مدتی در آب می‌خوابانند در انتها در یک ظرف حاوی مقداری نمک، آب و سرکه می‌گذارند.
برخی از زیتون‌ها بعد از عمل آمدن سیاه می‌شوند. اگر زیتون را بعد از اینکه از محلول در آوردید در معرض هوا قرار دهید رنگش به سیاهی می‌زند.
البته رنگ زیتون بیش از هر چیزی به نوع آن بستگی دارد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.