دستور پخت کوکی ترک لیمویی
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
کره ۸۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
اسانس لیمو ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر (برای تزئین) ۱.۴ پیمانه
پودر قند(برای تزئین) ۱.۴ پیمانه
طرز تهیه
_شکر و کره را با همزن برقی خوب می زنیم و هر ازگاهی با لیسک کناره ها را داخل ظرف جمع می کنیم تا یکدست شود.
_تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو را اصافه می کنیم و خوب هم میزنیم. آب لیمو را هم به مواد اضافه می کنیم.
_آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم و آرام به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید.
_ظرف خمیر را سلفون می کشیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
_سپس با قاشق غذاخوری از مواد برداشته و در دست گلوله می کنیم و اول در شکر و بعد در پودر قند می غلتانیم. دقت کنید حتما اول در شکر و بعد پودر قند.
_ مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه گرم کنید.
_وقتی روی شیرینی ها ترک خورد یعنی آماده هستند و باید از فر خارج شوند اگر بیشتر بمانند سفت می شوند.
_کوکی ها را با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبند ترجیحا هر بار ۶ کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر را به همین ترتیب درست کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت