آموزش طرز تهیه کیک پشمکی

آموزش طرز تهیه کیک پشمکی

طرز تهیه کیک پشمکی – کیک پشمکی

طرز تهیه کیک پشمکی – کیک پشمکی

مواد اولیه مورد نیاز برای کیک:
تخم مرغ، شکر، آرد، روغن مایع، شیر، پودر کاکائو و بیکینگ پودر.
مواد اولیه مورد نیاز برای کرم کیک:
زرده تخم مرغ، شکر، آرد، شیر، چیپس شکلاتی و پشمک.
۱- تخم مرغ و شکر را با استفاده از همزن بزنید.
۲- شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید.
۳- آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط سپس الک کنید.
۴- آرد را به ترکیب تخم مرغ، شیر و شکر اضافه نمایید و هم بزنید.
۵- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۶- مواد کیکی که درست کرده‌اید را داخل قالب که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.
۷- قالب را داخل فر بگذارید تا کیک بپزد.
* از قالب ۲۸ سانتی متری استفاده کنید.
۸- نصف شیر را با آرد و تخم مرغ مخلوط کنید.
۹- نصف دیگر شیر را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید.
۱۰- پس از اینکه شکر در شیر حل شد، ترکیب تخم مرغ با آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۱۱- مدام مواد را هم بزنید. پس از ۳ – ۴ دقیقه بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد اسانس مورد نظر خود را به آن اضافه نمایید و از روی حرارت بردارید.
۱۲- کیک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
۱۳- به لایه‌ی کیک شیر بزنید تا لایه کیک خیس شود و از کرمی که درست کرده‌اید بر روی آن بریزد.
۱۴- سپس چیپس شکلاتی بر روی آن بریزید و لایه‌ی بعدی را روی آن قرار دهید.
۱۵- همه‌ی کیک را با کرم بپوشانید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
۱۶- در هنگام سرو روی کرم کمی شیر بزنید و با پشمک روی کیک را تزئین کنید.
* می توانید برای تزئین آن از شکلات سنگی هم استفاده نمایید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.