آموزش طرز تهیه موکا کاپ

آموزش طرز تهیه موکا کاپ

طرز تهیه موکا کاپ – موکا کاپ

طرز تهیه موکا کاپ – موکا کاپ

مواد اولیه مورد نیاز:
شکلات، لیوان طلقی، کیک کره‌ای پودر شده، میوه کمپوت شده، قهوه، خامه قنادی، شکلات سیاه.
۱- شکلات را با روش بن ماری ذوب کرده و داخل لیوان بریزید. لیوان را بچرخانید تا تمام قسمت‌های داخلی لیوان شکلاتی شود.
۲-لیوان را برگردانید تا شکلات اضافی از آن خارج شود سپس لیوان را در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.
۳- لیوان را از یخچال در آورید، مجدد این کار را تکرار نمایید و داخل یخچال بگذارید.
۴- پس از اینکه شکلات کامل فرم گرفت لیوان را از یخچال درآورید و به مدت ۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
۵- لیوان را از فریزر درآورده و برگردانید تا شکلات از لیوان جدا شود. لیوان‌های شکلاتی شما آماده است.
۶- می‌توانید لیوان‌های خود را با بستنی، کرم و موس‌ها پر کنید.
۷- میوه کمپوت را خرد کرده و به همراه کیک کره‌ای پودر شده داخل لیوان شکلاتی بریزید تا نصف لیوان پر شود.
۸- خامه قنادی را روی حرارت جوشانده و به آن شکلات سیاه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا شکلات در آن حل شود.
۹- قهوه رقیق درست کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۱۰- با استفاده از همزن برقی با دور کند خامه را بزنید و پس از آن که فرم گرفت آن را داخل قیف ریخته و لیوان را پر کنید.
۱۱- موکا کاپ آماده است. نوش جان.
* لیوان‌های شکلاتی که درست کرده‌اید را به مدتی طولانی می‌توانید در یخچال نگه دارید و خود موکا کاپ را تنها به مدت ۲ روز می‌توانید در یخچال نگه دارید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.