مواد غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید
مواد غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید
۱- گوشت:
گذاشتن گوشت یخزده در ماکروویو چند دقیقه پیش از پخت سبب از دست دادن ویتامین ب۱۲ و آمینواسید میشود.
۲- برنج سفید:
حرارت بالای مایکروویو باعث میشود که برنج بسیاری از مواد مغذی، ویتامین و فیبر غذاییش از بین برود. گذاشتن برنج در مایکروویو به سادگی باعث مسمومیت غذایی میشود.
۳- کلم بروکلی:
دمای بالا باعث از دست رفتن ۹۷ درصد از آنتی اکسیدانهای کلم بروکلی میشود.
۴- کره:
برای ذوب کردن کره بهتر است آن را دردمای محیط یا روی بخارآب قرار دهید. استفده از مایکروویو برای ذوب کردن کره منجر به از دست دادن پروتئینهای کره میشود.
۵- شیر:
شیر و محصولات لبنی مانند ماست در دمای بالا بسیاری از مواد مغذی خود مانند ویتامین ب۱۲ و املاح معدنی را ازدست میدهد.
۶- سیر:
قرار دادن سیر در مایکروویو برای مدت ۱ دقیقه کافی است تا محتوای آلیسین سیر تخریب شود. گذاشتن سیر در مایکروویو ۹۵ درصد از خواص سیر را از بین میبرد.
۷- قارچ:
خواص قارچ در دمای بالا از بین میرود. پختن قارچ در دمای بالا ترکیبات آن را تغییر داده و باعث دل درد میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت