مواد غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید

مواد غذایی که نباید در مایکروویو گرم کنید

مایکروویو

مایکروویو

۱- گوشت:

گذاشتن گوشت یخ‌زده در ماکروویو چند دقیقه پیش از پخت سبب از دست دادن ویتامین ب۱۲ و آمینواسید می‌شود.

۲- برنج سفید:

حرارت بالای مایکروویو باعث می‌شود که برنج بسیاری از مواد مغذی، ویتامین و فیبر غذاییش از بین برود. گذاشتن برنج در مایکروویو به سادگی باعث مسمومیت غذایی می‌شود.

۳- کلم بروکلی:

دمای بالا باعث از دست رفتن ۹۷ درصد از آنتی اکسیدان‌های کلم بروکلی می‌شود.

۴- کره:

برای ذوب کردن کره بهتر است آن را دردمای محیط یا روی بخارآب قرار دهید. استفده از مایکروویو برای ذوب کردن کره منجر به از دست دادن پروتئین‌های کره می‌شود.

۵- شیر:

شیر و محصولات لبنی مانند ماست در دمای بالا بسیاری از مواد مغذی خود مانند ویتامین ب۱۲ و املاح معدنی را ازدست می‌دهد.

۶- سیر:

قرار دادن سیر در مایکروویو برای مدت ۱ دقیقه کافی است تا محتوای آلیسین سیر تخریب شود. گذاشتن سیر در مایکروویو ۹۵ درصد از خواص سیر را از بین می‌برد.

۷- قارچ:

خواص قارچ در دمای بالا از بین می‌رود. پختن قارچ در دمای بالا ترکیبات آن را تغییر داده و باعث دل درد می‌شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.