آموزش طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری
آموزش طرز تهیه مرغ و سیب زمینی تنوری
مواد اولیه مورد نیاز:
فلفل قرمز خرد شده، ران مرغ، سیب زمینی، زیره، سیر، روغن زیتون، فلفل قرمز پودر شده، برگ رزماری، فلفل سیاه و نمک.
۱- ران مرغ را دو قسمت کرده و بشورید.
۲- پس از اینکه رانهای مرغ خشک شد با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و روغن زیتون مخلوط کنید.
۳- روی ظرف سلفون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
۴- زیره پودر شده را در تابه تفت دهید تا برشته شود.
* زیره را بدون روغن و با حرارت ملایم تفت دهید.
۵- سیر را ریز خرد کرده و با روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و زیرهای که تفت دادهاید مخلوط کنید تا سس یکدستی درست شود.
۶- سیر درسته را پوست گرفته و با برگ رزماری و یک قاشق سوپخوری از سسی که درست کردهاید را با هم مخلوط کنید.
۷- رانهای مرغ با سیب زمینی را در سینی فر ریخته و روی آن یک کاغذ روغنی بکشید.
۸- فر را روی درجه ۲۰۰سانتی گراد بگذارید و به مدت ۲۵ دقیقه سینی فر را درون فر بگذارید.
۹- آبمرغ و سیب زمینی درون سینی فر را با استفاده از برس روی مرغ و سیب زمینی بزنید.
۱۰- رزماری و حبههای سیر را که از قبل با هم مخلوط کردهاید را با فلفل قرمز خرد شده درون سینی بچینید و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت