درمان دیابت با طب سنتی
درمان دیابت با طب سنتی
با طب سنتی و تعادل مزاجی میتوان بیماری دیابت را درمان کرد.
۱- تخم گشنیز:
مصرف تخم گشنیز باعث کاهش قند خون و چربی خون میشود.
روی یک گرم از پودر دانه گشنیز یک استکان آب سرد ریخته و بگذارید به مدت ۳ ساعت بماند و پس از ۳ ساعت آن را صاف کرده و میل کنید. در روز میتوان ۵ بار این کار را انجام داد و خوردن پودر دانه به صورت خوراکی تا ۵ گرم بلامانع است.
۲- خیار تلخ:
مصرف خیار تلخ نیز به کاهش قند خون کمک میکند.
۳- هندوانه ابوجهل:
در بعضی مناطق به این هندوانه خربزه روباه نیز میگویند. مصرف این هندوانه به کاهش قندخون کمک میکند ولی در مصرف آن باید دقت کرد چرا که استفاده زیاد آن خطرناک است و عوارض دارد، مانند اسهال خونی.
۴- چای سبز:
نوشیدن روزانه ۲ – ۳ فنجان دمکرده چای سبز به کاهش قندخون کمک میکند.
۵- گزنه:
باعث کاهش قندخون میشود و معمولا با هندوانه ابوجهل مصرف میشود.
۶- خار مریم:
با مکانیسم افزایش حساسیت گیرندههای سلولی نسبت به انسولین، قندخون را کاهش میدهد. تا حدودی هم به کاهش چربی خون کمک میکند.
۷- برگ گیاه قره قاط:
باعث کاهش قندخون میشود و برخی مطالعات تاثیر منفی آن در کاهش عوارض دراز مدت دیابت را نشان داده است.
۸- برگ درخت گردو:
دارای موادی است که به کاهش قند خون کمک میکند.
۹- سیر:
سیر سبب افزایش میزان انسولین خون میشود و به کاهش قندخون کمک میکند.
برای کاهش چربی خون و کلسترول، فرآوردههای صنعتی سیر به بازار عرضه شدهاند که میتوانند در حدی هم به کاهش قند خون کمک کنند.
در روز میتوانید ۱- ۳ قرص سیر را به طور خوراکی مصرف کنید.
۱۰- گیاه گالگا:
این گیاه به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دوم کمک میکند. از این گیاه به صورت قرص درست کردهاند و در داروخانهها فروخته میشود. طریقه مصرف آن در بستهی قرص آن میباشد.
برای مصرف موارد بالا یا گیاهان دارویی دیگر باید با پزشک خود مشورت کنید، قطع کردن خودسرانه دارو و تنها مصرف داروهای گیاهی بدون اطلاع دادن به پزشک ممکن است عوارض جدی را به همراه داشته باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت