آموزش طرز تهیه خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی

آموزش طرز تهیه خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی

خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی - کلم و گوشت قرمز ایتالیایی

خوراک کلم و گوشت قرمز ایتالیایی – کلم و گوشت قرمز ایتالیایی

مواد اولیه مورد نیاز:
کلم برگ سفید، پیاز، سیر، هویج حلقه شده، گوشت قرمز چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، رب انار، آب انار، پنیر موزارلای رنده شده، نمک، پودر گل میخک و آویشن، روغن مخصوص سرخ کردن.
۱- آب را داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.
۲- هویج‌ها را پوست گرفته و به شکل حلقه‌ای ببرید.
۳- پس از به جوش آمدن آب، هویچ و نمک را به آن اضافه کنید.
۴- به گوشت چرخ‌کرده نمک اضافه کرده و درون قابلمه بگذارید.
۵- زیر شعله را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
۶- ½ کلم را بشورید و باریک خرد کنید.
۷- پیازها را خلالی و سیرها را خیلی کوچک ریز کنید.
۸- داخل تابه روغن ریخته و پیازها را کمی تفت دهید سپس سیر را به آن اضافه کنید.
۹- کلم‌های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی از بین برود.
۱۰- پودر میخک و آویشن را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
۱۱- وقتی که آب گوشت‌ها تمام شد، مخلوط کلم را به آن اضافه کنید.
۱۲- رب انار و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا رب داخل آب انار حل شود.
۱۳- آب انار را به گوشت اضافه کنید.
۱۴- هویج‌های پخته شده را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا جا بیفتد.
۱۵- ۱۰ دقیقه پپش از اینکه غذا رو سرو کنید پنیر را داخل آن بریزید تا آب شود.
* می‌توانید پنیر را موقع سرو غذا بریزید تا با حرارت غذا آب شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.