چند نکته برای استفاده از ماکروویو
چند نکته برای استفاده از ماکروویو
حجم، شکل ظاهری و مقدار رطوبتی که در ماده غذایی وجود دارد بر روی زمان و کیفیت پخت غذا تاثیر میگذارد.
اگر به این نکات توجه نکنید ممکن است قسمتی بپزد و قسمت دیگر خام بماند، برای رفع این مشکل آن را به قسمتهای کوچکتر نقسیم کنید یا بر روی آن برشهای مناسب بزنید یا سوراخهای متعدد روی خوراکیهای بزگتر ایجاد کنید.
بهترین ظرف برای گذاشتن در مایکروویو پیرکس، ظروف سرامیکی، آرکوپال و برخی ظرفهای پلاستیکی با علامت مایکروویو هستند.
گذاشتن ظرف فلزی یا فویل در مایکروویو ممکن است سبب ایجاد جرقه و آتشسوزی شود. گذاشتن ظروف پلاستیکی غیر مناسب ممکن است ذوب شود و در هنگام کذاشتن ظرف در مایکروویو دقت کنید که لبه یا بدنه ظرف دارای رنگهای فلزی نباشد.
از عدم خرابی درب، لولا و واشر مطمئن شوید و پس از آن از مایکروویو استفاده کنید.
قبل از استفاده آن را تمیز کنید، ذرات غذای سوخته یا پرت شده درون آن را پاک کنید و درست بسته شدن درب آن را چک کنید.
برای تمیز کردن آن از سیم ظرفشویی، ابزار خراش دهنده و مواد شوینده خورنده استفاده نکنید.
برا پیشگیری از پاشیده شدن غذا به داخل مایکروویو درب برای ظروف بگذارید ولی درب آن را محکم نکنید زیرا احتمال منفجر شدن و ترکیدگی وجود دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت