روشهای تمیز کردن ظروف تفلون
روشهای تمیز کردن ظروف تفلون
۱- برای تمیز کردن غذاهای باقیمانده در ظرف هیچگاه از اجسام فلزی استفاده نکنید. از یک حوله کاغذی، دستمال نرم، کفتگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.
۲- ظرف تفلون را پس از سرد شدن درون آب قرار دهید. هیچگاه تفلون داغ را درون آب نگذارید.
۳- برای شستن ظروف تفلون از تمیزکنندههای قوی که خورنده است مانند وایتکس استفاده نکنید.
۴- برای تمیز کردن لایه چربی یا موادی که داخل ظرف چسبیده است، پس از خنک شدن ظرف، تا نصف ظرف را آب بریزید و ۱٫۵ فنجان سرکه نیز داخل آن بریزید.
ظرف را روی حرارت قرار دهید پس از به جوش آمدن لایههای چربی و غذا از ظرف جدا میشود.
آب داخل ظرف را خالی کرده و پس از سرد شدن آن را با مایع ظرفشویی و اسفنج بشویید.
۵- برای تمیز کردن غذاهای سوخته در ظرف تفلون، مقداری آب و جوش شیرین را ترکیب کرده و خمیر به دست آمده را یک شب داخل ظرف روی مواد سوخته بگذارید بماند.
درون ظرف آب ریخته و با استفاده از یک اسفنج نرم ظرف را بشویید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت