آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی

کیک اسفنجی - کیک

کیک اسفنجی – کیک

مواد اولیه مورد نیاز:
آرد مخصوص شیرینی پزی، شکر نرم و دانه ریز، تخم مرغ، بکبنگ پودر، وانیل، روغن و آب.
* اگر شکر دانه ریز و نرم ندارید شکر را آسیاب کنید.
۱- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید.
۳- سفیده و زرده‌ تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با دور تند همزن بزنید تا زمانی که در صورت برگرداندن ظرف سفیده بیرون نریزد.
۴- شکر را کم کم به زرده اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود.
۵- به تخم مرغ و شکر، وانیل را اضافه کنید و ۴۰ – ۵۰ ثانیه هم بزنید.
۶- به مواد روغن مایع و آب اضافه کنید.
۷- آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۸- سفیده را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. نباید مواد را تند و نامرتب هم بزنید.
۹- پس از اینکه مواد با هم ترکیب شده و مایه یکدستی درست شد آن را داخل قالبی که چرب کرده‌اید بریزید.
۱۰- برای پخت این کیک حدود ۳ سانتی‌متر از قالب را خالی بگذارید تا هنگام پف کردن سر ریز نشود.
۱۱- قالب را به مدت ۳۵ – ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
* تا نیم ساعت نباید در فر را باز کنید تا کیک پف کند.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.