آموزش طرز تهیه یتیمچه
آموزش طرز تهیه یتیمچه
مواد اولیه مورد نیاز:
پیاز، بادمجان، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه.
۱- بادمجانها را نگینی خرد کرده و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود.
۲- پس از گذشت نیم ساعت بادمجانها را داخل کمی روغن تفت دهید.
۳- در تابهای دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید.
۴- پس از اینکه بادمجان و پیازها کامل سرخ شدند با هم مخلوط کنید.
۵- زردچوبه، فلفل و نمک را به بادمجان اضافه کنید و تفت دهید.
۶- در یک تابه گوجه فرنگی پوست گرفته را خرد کنید و تفت دهید.
۷- گوجه را به بادمجان اضافه کرده و با هم تفت دهید.
۸- مواد را تفت دهید تا زمانی که آب آن کشیده شود و جا بیفتد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت