آموزش طرز تهیه نان سیبزمینی
آموزش طرز تهیه نان سیبزمینی
مواد اولیه مورد نیاز:
خمیر نان، آب، جوش شیرین، آرد، برگ جعفری، سیب زمینی، زرده تخم مرغ و روغن آفتابگردان.
ابتدا آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را روی حرارت متوسط بگذارید تا زمانی که آب گرم شود سپس آن را به خمیر نان اضافه کرده و ورز دهید.
کم کم آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
برگ جعفری را خرد و سیب زمینی را آب پز کرده و هر دو را به مواد اضافه کنید و ورز دهید.
به دست خود روغن آفتابگردان بزنید و از خمیر به اندازهی یک گردو برداشته و با کف دست آن را پهن کنید.
روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و با فاصله خمیرهای آماده شده را روی آن بچینید.
زرده تخممرغ را با چنگال زده و روی خمیر بمالید.
خمیرها را بگذارید تا استراحت کند و بعد از گذشت ۲۵ دقیقه آن را در فر که قبلا با درجه ۲۰۰ سانتی گراد گرم شده است بگذارید.
پس از گذشت مدت ۲۰ دقیقه که روی نان طلایی شد آماده است. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت