آموزش طرز تهیه سوپ اسپاگتی
آموزش طرز تهیه سوپ اسپاگتی
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمهای، کرفس، هویج، سیر، گوجه فرنگی، آب، سس اسپاگتی، شکر، ادویه ایتالیایی، اسپاگتی (پاستای رشتهای) خشک، نمک، فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه.
* ترجیحا از گوشت گوساله و بدون چربی استفاده کنید.
* ادویه ایتالیایی ترکیبی از اورگانو، رزماری، فلفل قرمز، ریحان و گاهی پودر سیر میباشد.
۱- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و داخل آن فلفل سبز خرد شده، هویج خرد شده، سیر ریز رنده شده، گوشت، پیاز خرد شده و کرفس خرد شده را بریزید و مرتب هم بزنید.
۲- گوجه فرنگی را به همراه آب بجوشانید.
۳- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجههای جوشیده شده به همراه آب آن را اضافه کنید.
۴- پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز، آب، شکر، سس اسپاگتی و ادویه ایتالیایی را به مواد اضافه کنید.
۵- پس از اینکه به دمای جوش رسید اسپاگتی را اضافه کنید و حرارت شعله را کم کنید.
۶- بدون گذاشتن درب قابلمه بگذارید مواد به مدت ۱۲ – ۱۵ دقیقه بپزد تا اسپاگتیها نرم شود سپس آن را در ظرف کشیده و سرو کنید.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت