آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ
آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ
مواد مورد نیاز برای پخت دلمه کلم برگ: کلم پیچ بزرگ، برنج، لپه، گوشت چرخکرده، سبزی دلمه (تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید، نعنا و پیازچه)، پیاز، رب، سرکه، شکر، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.
۱- در یک قابلمه برگهای کلم را که از بند بند ساقه جدا کردهاید را روی همدیگه داخل قابلمه بگذارید و داخل آن آب بریزید.
۲- وقتی آب جوش آمد نگاه کنید که برگهای کلم نرم شدهاند یا نه. وقتی برگهای کلم نرم شد آن را در سبد بریزید و بگذارید تا خنک شود.
۳- پیاز را نگینی خرد کرده و وقتی نرم شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
۴- وقتی گوشت را کمی تفت دادید به آن نمک، زردچوبه و رب اضافه کنید.
۵- برنج را با کمی نمک در قابلمه بریزید و بگذارید تا نیمپز شود.
۶- لپهها را بپزید.
۷- سبزیها را بشورید و خرد کنید.
۸- تمام موادی که تفت دادهاید را با برنج و لپه پخته و سبزی خرد شده در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.
۹- رگبرگ ضخیمی که در پشت کلم برگ هستند را با کارد بگیرید تا بتوانید به راحتی کلمها را بپیچید.
۱۰- موادی که درست کردهاید را داخل کلم بریزید و آن را بپیچید.
۱۱- ته قابلمه را با روغن چرب کنید و کف آن را با کلم برگ بپوشانید.
۱۲- کلمهایی که بین آن مواد گذاشتهاید و پیچیدید را در قابلمه بچینید.
۱۳- ۴ – ۵ لیوان آب نیز در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد.
۱۴- در انتها سس دلمهای را که آماده کردید روی آن بریزید و سرو کنید.
آمورش طرز تهیه سس دلمه
سرکه، شکر، رب و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت