آشنایی با کاربردهای مواد خوراکی

آشنایی با کاربردهای مواد خوراکی

دانه قهوه – پودر قهوه - قهوه

دانه قهوه – پودر قهوه – قهوه

کاربرد پوست موز:

برای سفید کردن دندان می‌توان از پوست موز استفاده کرد. پوست موز همچنین برای برق انداختن ظروف نقره استفاده می‌شود.
پوست موز را له کرده و پوره کنید و با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، از آن برای سفید کردن دندان و برق انداختن نقره‌جات استفاده کنید.

کاربرد روغن زیتون:

اگر به نظرتان تابه چدنیتان دیگر تمیز نمی‌شود یا از قیافه افتاده است آن را با ترکیب روغن زیتون و نمک تمیز کنید.

کاربرد چای کیسه‌ای:

پس از استفاده از چای کیسه‌ای می‌توانید از آن برای تمیز کردن سطوح چوبی یا خستگی چشم استفاده کنید.

کاربرد لیمو ترش:

یک قاچ از لیمو ترش را در کف سطل زباله بگذارید تا بوی بد آن را از بین ببرد.
از مابقی آن می‌توانید برای تمیز کردن شیرآلات و سینک ظرفشویی استفاده کنید علاوه بر برق انداختن و تمیز کردن سم‌زدایی کرده و عطر خوبی نیز دارد.

کاربرد گردو:

اگر بر روی سطح چوب خراش افتاده است یک مغز گردو را در محل خراشیدگی بگذارید. روغن موجود در گردو سبب بهبود سطح چوبی می‌شود.

کاربرد خیار:

خیار برای پاک کردن لکه‌ها مخصوصا لکه روی ظروف استیل و لکه‌های دیوار خوب است.

کاربرد نشاسته ذرت:

هنگامی که مایع روی فرش می‌ریزد روی آن نشاسته ذرت بریزید و بگذارید چند دقیقه‌ای بماند سپس با جاروبرقی آن را تمیز کنید.

کاربرد نمک:

برای پیشگیری از پوسیدگی فلز استفاده می‌شود. برای براق کردن سطح فلز مقداری آب لیمو ترش را با نمک ترکیب کنید و خمیر به دست آمده را روی سطح فلز بزنید.

کاربرد پودر قهوه:

برای از بین بردن نامطبوع بهترین انتخاب قهوه است. در کف کیسه پلاستیکی کمی پودر قهوه بریزید. برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال در یک کاسه قهوه را بریزید و درون یخچال قرار دهید.

کاربرد نان تست بیات شده:

برای تمیز کردن تیغه آسیاب و گرفتن بوی نامطبوع آن مناسب است. برای جمع کردن خرده شیشه نیز استفاده می‌شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.