آشنایی با کاربردهای مواد خوراکی
آشنایی با کاربردهای مواد خوراکی
کاربرد پوست موز:
برای سفید کردن دندان میتوان از پوست موز استفاده کرد. پوست موز همچنین برای برق انداختن ظروف نقره استفاده میشود.
پوست موز را له کرده و پوره کنید و با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، از آن برای سفید کردن دندان و برق انداختن نقرهجات استفاده کنید.
کاربرد روغن زیتون:
اگر به نظرتان تابه چدنیتان دیگر تمیز نمیشود یا از قیافه افتاده است آن را با ترکیب روغن زیتون و نمک تمیز کنید.
کاربرد چای کیسهای:
پس از استفاده از چای کیسهای میتوانید از آن برای تمیز کردن سطوح چوبی یا خستگی چشم استفاده کنید.
کاربرد لیمو ترش:
یک قاچ از لیمو ترش را در کف سطل زباله بگذارید تا بوی بد آن را از بین ببرد.
از مابقی آن میتوانید برای تمیز کردن شیرآلات و سینک ظرفشویی استفاده کنید علاوه بر برق انداختن و تمیز کردن سمزدایی کرده و عطر خوبی نیز دارد.
کاربرد گردو:
اگر بر روی سطح چوب خراش افتاده است یک مغز گردو را در محل خراشیدگی بگذارید. روغن موجود در گردو سبب بهبود سطح چوبی میشود.
کاربرد خیار:
خیار برای پاک کردن لکهها مخصوصا لکه روی ظروف استیل و لکههای دیوار خوب است.
کاربرد نشاسته ذرت:
هنگامی که مایع روی فرش میریزد روی آن نشاسته ذرت بریزید و بگذارید چند دقیقهای بماند سپس با جاروبرقی آن را تمیز کنید.
کاربرد نمک:
برای پیشگیری از پوسیدگی فلز استفاده میشود. برای براق کردن سطح فلز مقداری آب لیمو ترش را با نمک ترکیب کنید و خمیر به دست آمده را روی سطح فلز بزنید.
کاربرد پودر قهوه:
برای از بین بردن نامطبوع بهترین انتخاب قهوه است. در کف کیسه پلاستیکی کمی پودر قهوه بریزید. برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال در یک کاسه قهوه را بریزید و درون یخچال قرار دهید.
کاربرد نان تست بیات شده:
برای تمیز کردن تیغه آسیاب و گرفتن بوی نامطبوع آن مناسب است. برای جمع کردن خرده شیشه نیز استفاده میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت