روش نگهداری و هر آنچه باید در مورد خرما بدانید
روش نگهداری و هر آنچه باید در مورد خرما بدانید
یکی از قدیمیترین میوه جهان که سالیان قبل در کنار رود نیل در مصر برای اولین بار دیده شده خرما است.
یک خوردنی مغذی که زود گرسنگی را از بین برده و انتخابی خوب برای کسانی که به شیرینی علاقه دارند.
در حقیقت خرما نسبت به اغلب میوهها دارای کالری بیشتری است ولی با وجود شیرینی و کالری بالا در این میوه اگر به مقدار مناسب مصرف شود باعث افزایش وزن در شخص نمیشود.
به دلیل عدم وجود کلسترول و چربی در اکثر خرماها مصرف آنان عارضه چندانی ندارد.
ارزش غذایی خرما:
۱۰ عدد خرما معادل ۲۳۴ کالری است.
خرما سرشار از فیبر و دارای پروتئین، آهن، کلسیم، ویتامین ب۶ و پتاسیم است از همین رو یکی از منبع تامین کننده مواد معدنی و ویتامین برای انسانها است.
چه خرمایی برای خرید مناسب است؟
در بیشتر سوپرمارکتها خرما به هر دو صورت خشک و تازه فروخته میشود.
برای خرید خرمای تازه و خشک، خرمایی که پوستش نازک است و بوی بدی نگرفته است را انتخاب کنید.
بهتر است خرمایی بخرید که روی سطح آن دانههای شکر نباشد.
روش نگهداری خرما:
معمولا خرماهای خشک را به مدت ۱ سال میتوان در یخچال نگه داشت.
خرماهای تازه در صورتی که به طور صحیح بسته بندی شده باشد به مدت ۸ ماه در یخچال و به مدت ۱ ماه در کابینت میتوان نگه داشت.
خرما را در کنار موادی که خیلی بو دارند مانند سیر نگذارید چرا که خیلی زود بوی آن را میگیرند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت