خواص گوجه سبز
خواص گوجه سبز
گوجه سبز برای بار اول در کشور فرانسه کاشته شد و برای مردم آن منطقه ارزش غذایی بالایی داشت و به تدریج در سراسر جهان نیز کشت شد.
گوجه سبز طعمی ترش دارد و باید در مصرف آن کمی احتیاط کنید.
گوجه سبز مقدار زیادی پروتئین، چربی، نمکهای معدنی، اسید مالیک، انواع کربوهیدرات، اسید تارتاریم و … را دارا میباشد.
خواص موجود در گوجه سبز سبب تحریک اشتها، رفع خستگی و تشنگی میشود.
گوجه سبز را همراه با آب مصرف کنید و مصرف بیش از حد آن موجب دل درد و نفخ شدید میشود.
در ۱۰۰ گرم گوجه سبز حدود ۴۰ کیلوکالری انرژی، ۵ درصد ویتامین آ، ۲٫۱ درصد ویتامین ب، ۱۳% ویتامین ث، ۱٫۹% ریبوفلاوین، ۵ درصد آهن، ۵ درصد کلسیم، ۳٫۶ درصد پتاسیم و ۲ درصد فسفر میباشد.
خواص درمانی گوجه سبز چیست؟
گوجه سبز بیشمار خواص و فواید درمانی دارد که برای هرگونه اختلال و بیماریای مفید میباشد.
گوجه سبز اسید معده را تنظیم کرده و سبب پیشگیری از بیماریهای خطرناکی همچون سرطان میشود. گوجه سبز چربی خون را تنظیم کرده و آن را کاهش میدهد و باعث مبارزه با انواع سرطان میشود.
یکی دیگر از خواص گوجه سبز تاخیر در روند پیری و بازسازی سلولی میباشد.
ویتامین C موجود در گوجه سبز همان آنتی اکسیدان است که در برابر بیماریها بسیار موثر میباشد و گوجه سبز دارای فیبر مناسبی است که سبب تنظیم و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و حرکت روده میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت