آموزش طرز تهیه خورش ماست
آموزش طرز تهیه خورش ماست
در حال حاضر از این خورش که غذای بومی استان اصفهان میباشد به عنوان دسر مصرف میشود.
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت گردن گوسفند، شکر، پیاز، ماست پر چرب، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، گلاب، خلال بادام، مغز گردو، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه.
۱- پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کنید، با گوشت و زردچوبه داخل قابلمه بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
۲- وقتی گوشت کامل پخت آن را از استخوان جدا کنید و بکوبید تا کش بیاد.
۳- زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاد.
۴- گوشتهایی که کوبیدهاید را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.
۵- سپس نمک، خلال بادام، مغز گردو، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید.
۶- پس از گذشت چند دقیقه از روی حرارت برداشته و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت