آموزش طرز تهیه کاپ کیک گوشت
آموزش طرز تهیه کاپ کیک گوشت
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمهای، آرد، بکینگ پادر، تخممرغ، ماست شیرین پرچرب و پنیر پیتزا.
۱- بکینگ پادر را به آرد اضافه کرده و سه بار الک کنید.
۲- تخم مرغ را با دور تند به مدت ۳ – ۴ دقیقه با همزن بزنید.
۳- به آن روعن مایع اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بزنید.
۴- ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵- آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.
۶- گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای را تفت دهید.
۷- کف قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.
۸- مایه کیک را درون قالب بریزید.
۹- روی آن گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای بریزید.
۱۰- پنیر پیتزا بریزید و از مایه کیک روی آن بریزید.
۱۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و قالبها را به مدت ۳۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت