آموزش طرز تهیه کاپ کیک گوشت

آموزش طرز تهیه کاپ کیک گوشت

کاپ کیک – کاپ کیک گوشت

کاپ کیک – کاپ کیک گوشت

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، آرد، بکینگ پادر، تخم‌مرغ، ماست شیرین پرچرب و پنیر پیتزا.
۱- بکینگ پادر را به آرد اضافه کرده و سه بار الک کنید.
۲- تخم مرغ‌ را با دور تند به مدت ۳ – ۴ دقیقه با همزن بزنید.
۳- به آن روعن مایع اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بزنید.
۴- ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
۵- آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود.
۶- گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای را تفت دهید.
۷- کف قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.
۸- مایه کیک را درون قالب بریزید.
۹- روی آن گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای بریزید.
۱۰- پنیر پیتزا بریزید و از مایه کیک روی آن بریزید.
۱۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و قالب‌ها را به مدت ۳۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.