آموزش طرز تهیه بادمجان عثمانی
آموزش طرز تهیه بادمجان عثمانی
در مطبخ عثمانی بادمجان یک سبزی سلطنتی محسوب میشود.
آشپزهای عثمانی برای جلب رضایت خاندان سلطنتی از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید استفاده میکردند.
مواد مورد نیاز برای درست کردن بادمجان عثمانی:
گوشت سردست گوسفند (به شکل قیمه ای خرد شود)، پیاز، بادمجان (حلقهای خرد و سرخ شود)، گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشود)، سیر بزرگ (له شود)، ماست پرچرب، پودر دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه.
۱- پیاز را نگینی خرد کرده و درون تابه آن را تفت دهید تا طلایی شود.
۲- گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا اینکه آب گوشت تبخیر شود.
۳- سپس زردچوبه، پودر دارچین و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
۴- ۱ پیمانه آب به گوشتها اضافه کرده و بگذارید تا بپزد.
۵- به موادتان گوجهفرنگی و نمک اضافه کنید و بگذارید بپزد تا زمانی که آب آن تبخیر شود.
۶- با استفاده از غذاساز بادمجانها را پوره کنید.
۷- ماست و سیر را به پوره بادمجان اضافه و مخلوط کنید.
۸- مخلوط بادمجان را با مخلوط گوشت ترکیب کرده و روی آن گوجهفرنگی بریزید.
۹- با جعفری خرد شده غذای خود را تزئین کنید و با نان سرو کنید. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت