دستور پخت فلافل آبادانی
مواد لازم
نخود ۲ لیوان
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۵ بوته
پودر انبه ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
_از یک شب قبل نخود با کمی نمک با آب داغ خیس کنید چند بار آب آن را عوض کنید.
_نخود را ۳ بار چرخ کنید پیاز و سیر را هم با نخود چرخ کنید. پودر انبه و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
_آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد را که قالب میزنید به راحتی از قالب جدا شود.
_مواد را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. وقتی از یخچال خارج کردید بکینگ پودر را اضافه کنید.
_روغن را در یک ظرف گود بریزید اجازه دهید تا کاملا داغ شود و مواد را قالب بزنید و حرارت را کم کنید تا فلال شما مغز پخت شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت