دستور پخت فلافل آبادانی

مواد لازم

نخود    ۲ لیوان

پیاز متوسط    ۱ عدد

سیر    ۵ بوته

پودر انبه     ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر     ۱ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز    ۱ قاشق چای خوری

نمک     به مقدار لازم

آب     به مقدار لازم

روغن     به مقدار لازم

طرز تهیه

_از یک شب قبل نخود با کمی نمک با آب داغ خیس کنید چند بار آب آن را عوض کنید.

_نخود را ۳ بار چرخ کنید پیاز و سیر را هم با نخود چرخ کنید. پودر انبه و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

_آب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد را که قالب میزنید به راحتی از قالب جدا شود.

_مواد را ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. وقتی از یخچال خارج کردید بکینگ پودر را اضافه کنید.

_روغن را در یک ظرف گود بریزید اجازه دهید تا کاملا داغ شود و مواد را قالب بزنید و حرارت را کم کنید تا فلال شما مغز پخت شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب