آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی

سمبوسه گوشت و سیب زمینی - سمبوسه

سمبوسه گوشت و سیب زمینی – سمبوسه

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، پیاز، نان لواش، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه.
۱- سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در تابه سرخ کنید سپس به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه نمایید.
۲- پیاز را خرد کرده و سرخ کنید سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و گوشت چرخ کرده اضافه کنید، تفت دهید تا زمانی که گوشت بپزد.
۳- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تا زمانی که رب سرخ شود آن را تفت دهید.
۴- سیب زمینی سرخ شده را به مایه گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۵- پس از اینکه مایه گوشت سرد شد به آن پنیر پیتزا اضافه کنید.
۶- نان لواش را به شکل مستطیل بریده و مواد را داخل آن بگذارید و بپیچید.
۷- داخل تابه روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
۸- پس از اینکه روغن داغ شد سمبوسه‌ها را سرخ کنید. یک سمت آن که طلایی شد برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.