خواص چای سیاه
خواص چای سیاه
برخی تا اسم چای سیاه میآید شروع به بد گفتن از آن میکنند، هر چیزی خوردن بیش از حدش بدی خودش را دارد اما خوردن یک لیوان چای آنقدرها هم بد نبوده و فوایدی برای بدن دارد.
چای سیاه و سبز هر دو از گیاهی به نام کاملیا سینسیس هستند و دلیل تفاوت رنگشان به سبب روشهای متفاوت به عمل آوردنشان میباشد.
تحقیقات نشان دهندهی آن هستند که خوردن ۱- ۲ فنجان چای در طی روز برای سلامتی ضرری ندارد.
۱- براساس مطالعات انجام شده توسط انجمن تحقیقات سلامت تجارت چای، چای سیاه سبب کاهش تشکیل پلاک شده و کاهش دهندهی رشد باکتریهایی است که سبب ایجاد حفره و پوسیدگی دندان میشود.
در چای سیاه ترکیبات پلی فنولی وجود دارد که باعث نابودی باکتریهایی که دندان را نابود میکند میشود.
۲- با توجه به مقالهای که با عنوان «مصرف چای سبز و سیاه و خطر سکته» که در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، افرادی که روزانه بیش از ۳ فنجان چای مینوشند ۲۱ درصد کمتر از افرادی که کمتر از ۱ فنجان چای مینوشند در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.
۳- در مورد اول گفته شد که چای سیاه دارای ترکیبات پلی فنول است و به عنوان یک آنتی اکسیدان پیشگیری میکند از آسیبهایی که سیگار یا مواد شیمیایی به DNA وارد میکند.
آنتی اکسیدانهای موجود در چای سیاه همان آنتی اکسیدانهای موجود در میوه و سبزیجات است.
این آنتی اکسیدان دارای فایدههای بسیاری برای داشتن یک زندگی سالم است.
۴- در طول سالها تحقیقاتی انجام گرفته است که مدعی آن است که چای سیاه به سبب وجود آنتی اکسیدانهایی مانند پلی فنل و کاتچین سبب پیشگیری از ابتلای فرد به سرطان میشود.
بهتر است خانمها روزانه چای سیاه مصرف کنند؛ چرا که احتمال ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش میدهد.
۵- برای داشتن استخوانهایی قوی و سالم چای سیاه مصرف کنید . چای سیاه به علت داشتن آنتی اکسیدانهای فیتوکمیکال احتمال بروز به آرتروز را کاهش میدهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت