آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه

مواد اولیه مورد نیاز:
ماهیچه گوسفندی، برنج، شبت (خرد شده)، باقلا سبز، پیاز، زعفران، رب، زردچوبه، سیر، آب، نمک و پودر فلفل سیاه.
۱- پیازها را که خلالی خرد کرده‌اید در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
۲- ماهیچه‌ها را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید.
۳- پس از کمی تفت دادن مواد به آن نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سیر و آب اضافه کنید. در انتها در قابلمه را بگذارید تا آرام بپزد.
۴- رب را تفت داده و در اواخر پخت به ماهیچه اضافه کنید.
۵- زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید تا زمانی که ماهیچه‌ها کاملا پخته شود و آب آن کشیده شود بپزد.
۶- آب درون قابلمه بریزید تا به جوش آید پس از آن باقالا سبز تازه را در آن بریزید.
۷- پس از ۵ دقیقه، برنجی که از قبل خیس کرده‌اید را اضافه کنید.
۸- ۱ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج شبت را به آن اضافه کنید.
۹- سپس برنج را آبکش کرده و در انتها به مدت ۴۵ دقیقه آن را بگذارید تا دم بکشد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.