آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فنجانی
آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی فنجانی
مواد اولیه مورد نیاز:
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چای خوری
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
۱- شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت ۱ – ۲ دقیقه هم بزنید.
۲- به آن روغن مایع اضافه کنید و با همزن به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
۳- شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
۴- آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
۵- پودر کاکائو را با کمی آب جوش مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.
۶- آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیری شکلاتی نرم به دست خواهد آمد.
۷- داخل فنجانهای نشکن را چرب کنید و نصف آن را با مواد پر کنید.
۸- داخل قابلمه به اندازه یک بند انگشت آب بریزید.
۹- پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد فنجانها را داخل قابلمه بگذارید.
۱۰- برای قابلمه دم کنی گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا بپزد.
۱۱- بعد ۱۵ دقیقه گاز را خاموش کنید ولی درب قابلمه را برندارید.
۱۲- پس از گذشت ۱۰ دقیقه میتوانید فنجانها را از قابلمه درآورید.
* اگر پس از گذشت ۱۵ دقیقه درب قابلمه را بردارید پف نمیکند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت