آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان
آموزش طرز تهیه کوکو بادمجان
مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان، تخم مرغ، پیاز، سیر ، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- پیاز را با سایز درشت رنده کرده و آب آن را بگیرید.
۲- بادمجان را پوست گرفته و با سایز درشت رنده کنید.
۳- یک تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و داخل آن پیاز، بادمجان و کمی روغن را با هم تفت دهید.
۴- پس از اینکه پیاز و بادمجان نرم شدند و آب انداختند حرارت را بیشتر کنید تا آب آن کشیده شود.
۵- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.
۶- سیر را رنده کنید و پس از اینکه مواد خوب پخته شد و آبش کشیده شد اضافه کنید و به مدت ۲ – ۳ دقیقه تفت دهید.
۷- مواد را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه سرد شد به آن تخم مرغ و نمک اضافه کنید و هم بزنید.
۸- مواد را با روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید.
۹- پس از اینکه خودش را گرفت کوکو را بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت