آموزش طرز تهیه کشک بادمجان
آموزش طرز تهیه کشک بادمجان
مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان، کشک، پیاز، سیر رنده شده، نعنا خشک، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- به بادمجانهای پوست گرفته نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود.
۲- بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
۳- پس از اینکه بادمجانها را سرخ کردید با گوشت کوب له کنید.
۴- پیاز را رنده کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۵- پس از اینکه پیازها سرخ شدند به آن سیر، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
۶- به سیر و پیاز بادمجانها را اضافه کرده و تفت دهید.
۷- کشک را با مقداری آب مخلوط کنید تا رقیق شود.
۸- کشک و نعنا داغ را به بادمجانها اضافه کنید و تفت دهید.
۹- حرارت را کم کنید تا بادمجانها جا بیفتد و آب اضافی آن تبخیر شود.
۱۰- در انتها نمک غذا را اندازه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت