آموزش طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان  - کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان – کشک بادمجان

مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان، کشک، پیاز، سیر رنده شده، نعنا خشک، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- به بادمجان‌های پوست گرفته نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود.
۲- بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.
۳- پس از اینکه بادمجان‌ها را سرخ کردید با گوشت کوب له کنید.
۴- پیاز را رنده کنید و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۵- پس از اینکه پیازها سرخ شدند به آن سیر، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و مواد را تفت دهید.
۶- به سیر و پیاز بادمجان‌ها را اضافه کرده و تفت دهید.
۷- کشک را با مقداری آب مخلوط کنید تا رقیق شود.
۸- کشک و نعنا داغ را به بادمجان‌ها اضافه کنید و تفت دهید.
۹- حرارت را کم کنید تا بادمجان‌ها جا بیفتد و آب اضافی آن تبخیر شود.
۱۰- در انتها نمک غذا را اندازه کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.