آموزش طرز تهیه کتلت میگو
آموزش طرز تهیه کتلت میگو
مواد اولیه مورد نیاز:
میگو خام، سیب زمینی، تخم مرغ، پیاز، آرد گندم، آرد سوخاری، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- سیب زمینیها را بپزید و رنده کنید.
۲- برای گرفتن بوی زهم میگو آن را با آب و مقداری نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. پس از ۵ دقیقه جوشیدن آن را آبکش کنید.
۳- میگوهای نیم پز شده را داخل غذاساز بریزید. میگوها باید کامل ریز شوند.
* بهتر است میگوها را کم کم داخل غذاساز بریزید تا پودر شود.
۴- پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را کامل بگیرید تا کتلت وا نرود.
۵- سیبزمینی رنده شده، میگو، زردچوبه، فلفل، نمک و در صورت تمایل دارچین را به پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید.
۶- تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مایه کتلت نباید خیلی شل باشد.
۷- در انتها مواد را با قاشق هم بزنید و اگر نیاز بود برای اینکه منسجم شود به آن کمی آرد سوخاری یا آرد گندم اضافه کنید.
۸- مایه کتلت را ورز دهید تا یکنواخت و منسجم شود و موقع سرخ کردن وا نرود.
۹- پس از اینکه مایه کتلت سرد شد از آن مقداری برداشته و گلوله کنید.
۱۰- دو طرف آن را آرد سوخاری بزنید.
۱۱- داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه روغن داغ شد کتلتها را سرخ کنید.
۱۲- کتلتهای سرخ شده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت