آموزش طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده

کباب کوبیده

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله، پیاز، زعفران، نمک و فلفل.
۱- پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۲- گوشت را ۳ – ۴ بار چرخ کنید و پیاز را به آن اضافه کنید.
* بهتر است گوشت گوساله و گوسفندی را نصف نصف بریزید و از گوشت قلوه‌گاه گوسفند استفاده نمایید.
۳- نمک و فلفل را نیز به گوشت اضافه کنید. در صورت تمایل زعفران هم می‌توانید به آن اضافه کنید فقط توجه کنید که زعفران غلیط و کم آب باشد.
۴- مایه کباب را تا زمانی که خوب منسجم شود ورز دهید. هنگامی که کل مایه را از ظرف بر میدارید باید یکباره از کاسه جدا شود.
۵- به مدت ۲ ساعت مایه کباب را داخل یخچال بگذارید.
۶- مایه کباب را از یخچال درآورده و به مدت نیم ساعت در دمای محیط بگذارید حدود ۱۰۰ گرم از مایه کباب را بردارید و گلوله کنید.
۷- یک سیخ پهن را برداشته و در گوشت فرو کنید سپس گوشت را روی سطح سیخ پهن کنید.
۸- در انتها با انگشت روی گوشت را فشار دهید تا با فاصله کباب فرو برود.
۹- منقل را آماده کنید و سیخ را روی منقل بگذارید پس از گذشت ۳۰ ثانیه سیخ را برگردانید اگر بگذارید یک سمت آن بپزد سپس برگردانید کباب از سیخ می‌ریزد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.