آموزش طرز تهیه کباب کوبیده
آموزش طرز تهیه کباب کوبیده
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله، پیاز، زعفران، نمک و فلفل.
۱- پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
۲- گوشت را ۳ – ۴ بار چرخ کنید و پیاز را به آن اضافه کنید.
* بهتر است گوشت گوساله و گوسفندی را نصف نصف بریزید و از گوشت قلوهگاه گوسفند استفاده نمایید.
۳- نمک و فلفل را نیز به گوشت اضافه کنید. در صورت تمایل زعفران هم میتوانید به آن اضافه کنید فقط توجه کنید که زعفران غلیط و کم آب باشد.
۴- مایه کباب را تا زمانی که خوب منسجم شود ورز دهید. هنگامی که کل مایه را از ظرف بر میدارید باید یکباره از کاسه جدا شود.
۵- به مدت ۲ ساعت مایه کباب را داخل یخچال بگذارید.
۶- مایه کباب را از یخچال درآورده و به مدت نیم ساعت در دمای محیط بگذارید حدود ۱۰۰ گرم از مایه کباب را بردارید و گلوله کنید.
۷- یک سیخ پهن را برداشته و در گوشت فرو کنید سپس گوشت را روی سطح سیخ پهن کنید.
۸- در انتها با انگشت روی گوشت را فشار دهید تا با فاصله کباب فرو برود.
۹- منقل را آماده کنید و سیخ را روی منقل بگذارید پس از گذشت ۳۰ ثانیه سیخ را برگردانید اگر بگذارید یک سمت آن بپزد سپس برگردانید کباب از سیخ میریزد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت