آموزش طرز تهیه شیرینی میکادو

آموزش طرز تهیه شیرینی میکادو

شیرینی میکادو - میکادو

شیرینی میکادو – میکادو

مواد اولیه مورد نیاز:
آرد سفید یا آرد نانوایی، آرد نخودچی، کره، روغن مایع، پودر قند، پودر کاکائو، پودر هل، شکلات تخته‌ای تلخ، نان میکادو.
۱- آرد سفید را الک کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید.
۲- آرد نخودچی الک شده را به آرد سفید اضافه کنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۳- پودر کاکائو و پودر هل را اضافه و مخلوط کنید.
۴- کره و روغن مایع را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
۵- تابه را از روی حرارت برداشته و پودر قند را به آن اضافه نمایید و هم بزنید.
۶- مایه درست شده نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.
۷- روی یک ورق میکادو از مواد بریزید نباید خیلی داغ یا خیلی سرد باشد.
۸- مواد را به صورت یکدست و یکنواخت روی نان میکادو پخش کنید.
۹- یک نان دیگر روی آن قرار دهید و با دست فشار دهید تا دو لایه به یکدیگر بچسبند.
۱۰- به همین روند مابقی نان و مواد را قرار دهید.
۱۱- آخرین لایه باید نان باشد و پس از گذاشتن آن یک سینی به مدت ۲ ساعت روی آن بگذارید.
۱۲- با روش بن‌ماری شکلات تخته‌ای را ذوب کنید و روی نان میکادو بریزید.
۱۳- شکلات را روی تمام سطح نان پخش کنید و روی آن پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید.
۱۴- ۱۰ دقیقه آن را داخل یخچال بگذارید.
۱۵- با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به هر شکلی که می‌خواهید برش بزنید.
* استفاده از شکلات تلخ ۶۰ درصد ظاهر آن را زیباتر می‌کند و طعم بهتری به آن می‌دهد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.