آموزش طرز تهیه شیرینی برنجی
آموزش طرز تهیه شیرینی برنجی
مواد اولیه مورد نیاز:
آرد برنج، کره، پودر قند، گلاب، تخم مرغ، زعفران دم کرده و تخم خرفه برای تزئین.
۱- کره را در دمای محیط بگذارید تا کمی نرم شود؛ سپس آن را با پودر قند مخلوط کنید.
۲- پس از اینکه مخلوطی یکنواخت به دست آمد؛ گلاب و تخم مرغ را اضاقه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۳- آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
۴- پس از اینکه مخلوط کمی خودش را گرفت آن را ورز دهید تا منسجم شود.
* خمیر را بیش از حد ورز ندهید زیرا روغن میندازد.
۵- برای داشتن دو رنگ از این شیرینی، خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
۶- به نصف خمیر زعفران اضافه کنید.
۷- روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۸- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
۹- از خمیر به اندزهی یک گردو بردارید و گرد کنید.
۱۰- روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید.
۱۱- خمیرهای گرد شده را روی کاغذ روغنی گذاشته و با قالب روی آن فشار دهید تا شکل بگیرد.
۱۲- با تخم خرفه روی شیرینی را تزئین کنید.
۱۳- سینی را به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت