آموزش طرز تهیه خورش مرغ هندی

آموزش طرز تهیه خورش مرغ هندی

خورش مرغ هندی  - شاهی کورما – غذای هندی

خورش مرغ هندی – شاهی کورما – غذای هندی

یک غذای خوشمزه و مقوی هندی‌ها شاهی کورما است که طرز تهیه آن در ادامه آمده است.
مواد اولیه مورد نیاز:
سینه مرغ، تخم مرغ، پیاز بزرگ (نگینی ریز خردشده)، آرد ذرت، سیر، زنجبیل، پودر هل سبز، پودر میخک، پودر دارچین، پودر بادام(یا بادام هندی)، ادویه گرام ماسالا، ماست، خامه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل.
۱- سینه مرغ را از طول به ۴ قسمت تقسیم کرده و با استیک کوب آن را بکوبید تا نازک شود ولی له نشود.
۲- داخل کاسه تخم‌مرغ را شکسته و با استفاده از چنگال آن را بزنید.
۳- گرام ماسالا، آرد ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴- سینه مرغ را ابتدا در تخم‌مرغ زده و سپس در مخلوط آرد ذرت بغلتانید.
۵- در تابه روغن ریخته و سینه‌های مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۶- پیاز را با روغن تفت دهید و سپس سیر و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۷- پس از اینکه مواد سرخ شد میخک، دارچین، هل سبز، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
۸- پودر بادام را اضافه کنید و تفت دهید.
۹- زعفران را در ماست ریخته و ماست را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۱۰- مقداری از مواد را برداشته و به آن خامه اضافه کنید پس از اینکه با هم مخلوط کردید به مابقی مواد اضافه کنید.
۱۱- پس از چند جوش خوردن آن را از روی حرارت بردارید.
۱۲- مواد را روی مرغ سرخ شده ریخته و با برنج سرو کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.