آموزش طرز تهیه خورش ماست

آموزش طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست – طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست – طرز تهیه خورش ماست

در حال حاضر از این خورش که غذای بومی استان اصفهان می‌باشد به عنوان دسر مصرف می‌شود.
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت گردن گوسفند، شکر، پیاز، ماست پر چرب، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، گلاب، خلال بادام، مغز گردو، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه.
۱- پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کنید، با گوشت و زردچوبه داخل قابلمه بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
۲- وقتی گوشت کامل پخت آن را از استخوان جدا کنید و بکوبید تا کش بیاد.
۳- زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاد.
۴- گوشت‌هایی که کوبیده‌اید را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.
۵- سپس نمک، خلال بادام، مغز گردو، گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید.
۶- پس از گذشت چند دقیقه از روی حرارت برداشته و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.