آموزش طرز تهیه خورش شوید
آموزش طرز تهیه خورش شوید
یکی از غذاهای معروف شمالی خورش شوید است.
مواد اولیه مورد نیاز:
آلوچه ترش و خشک، مرغابی کوچک، شوید خشک، آلو خورشتی، تخم مرغ، آبغوره، نمک و فلفل.
۱- مرغابی را پس از شستن به قطعات مساوی تقسیم کنید و به آن نمک بزنید.
۲- گوشت مرغابی را با روغن سرخ کنید.
۳- آلوچه خشک و آلو خورشتی را بشورید.
۴- پس از سرخ شدن مرغابی آلو خشک را به مرغابی اضافه کرده و تفت دهید.
۵- ۲ – ۳ لیوان آب را به گوشت اضافه کنید و آبغوره را نیز به آن اضافه کنید.
۶- درب قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت ملایم روی شعله بماند تا گوشت مرغابی نبمپز شود.
۷- پس از نیمپز شدن گوشت، آلوی خورشتی را اضافه کنید و پس از اینکه آلوهای خورشتی نیمپز شد شوید خشک را اضافه کنید.
۸- اجازه دهید روی حرارت ملایم خورش بپزد و جا بیفتد.
۹- تخممرغها را درون ظرفی شکسته و با چنگال بزنید.
۱۰- تخممرغها را به خورش اضافه کرده و پس از پخته شدن تخممرغ، غذا آمادهی سرو است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت