آموزش طرز تهیه خورش بزقورمه

آموزش طرز تهیه خورش بزقورمه

خورش بزقورمه  - بز قورمه

خورش بزقورمه – بز قورمه

یکی از غذاهای سنتی استان کرمان بز قورمه است.
مواد اولیه مورد نیاز:
نخود، پیاز، سیر، گوشت بدون استخوان، کشک، زعفران، نعنا داغ، گردو خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
۲- نصف پیاز را برای تزئین غذا کنار گذاشته و به مابقی آن سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
۳- به سیر و پیاز، زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
۴- گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.
۵- نخودها را که از قبل خیس کرده‌اید را آبکش کرده و به گوشت اضافه کنید.
۶- آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید تا بپزد.
۷- پس از اینکه پخت، مواد را کامل له کنید.
۸- کشک و زعفران دم کرده را اضافه کنید و مواد را روی حرارت بگذارید تا جا بیفتد.
۹- وقتی که غذا جا افتاد نمک غذا را اندازه کنید و شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.
۱۰- غذا را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.