آموزش طرز تهیه ته چین مرغ
آموزش طرز تهیه ته چین مرغ
مواد اولیه مورد نیاز:
برنج آبکش شده، تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده، پیاز، مرغ، گلاب، کره، چوب دارچین و زردچوبه.
اگر به جای تخم مرغ کامل از زرده تخم مرغ استفاده کنید بافت آن بهتر میشود.
برای ماست هم بهتره از ماست چکیده و ترش استفاده کنید.
۱- مرغ را با مقدار کمی آب، پیاز، زردچوبه، چوب دارچین و نمک روی حرارت بگذارید تا بپزد؛ سپس شعله زیر آن را خاموش کنید.
۲- پس از اینکه مرغها خنک شدن آن را ریش ریش کرده و کمی تفت دهید.
۳- تخممرغ را داخل یک ظرف بزنید تا حالت لختی خود را از دست بدهد.
۴- گلاب و زعفران را به تخممرغ اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
۵- ماست را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
۶- کره را در دمای محیط بگذارید تا نرم شود؛ سپس آن را اضافه کنید و هم بزنید.
۷- سپس ترکیب تخممرغ را به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید.
۸- کف و بدنه قابلمه را با روغن چرب کنید.
۹- نصف برنج را داخل قابلمه بریزید.
۱۰- مرغهای ریش شده را روی برنج بریزید و سپس مابقی برنج را بریزید.
۱۱- با قاشق مواد را فشار دهید و روی آن را صاف کنید.
۱۲- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.
* میتوانید روی ظرف فویل بکشید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت