آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم‌پر

ترشی بادمجان شکم‌پر - ترشی بادمجان

ترشی بادمجان شکم‌پر – ترشی بادمجان

مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان قلمی ریز، هویج پاک کرده، تره ، جعفری ، گشنیز، نعنا، سیر، تمبر هندی، سرکه، نمک، فلفل و زردچوبه.
۱- بادمجان‌ها را بشورید.
۲- با استفاده از یک چاقو یک طرف آن را خط بیندازید.
۳- بادمجان‌ها را داخل آب، سرکه و کمی نمک روی حرارت متوسط بپزین تا نرم شوند.
* بادمجان‌ها را زیاد نپزید وگرنه تو سرکه ترشی وا خواهد رفت.
۴- بادمجان‌ها را آبکش کنید.
۵- بادمجان‌ها را داخل یک پارچه نخی بگذارید حدود یک روز بماند تا خشک شود. در این یک روز یکبار پشت و روشون کنید.
* با خشک کردن بادمجان‌ها ترشیتان زود کپک نمی‌زند.
۶- سبزی‌ها را پاک کرده، بشویید و بگذارید خشک شود.
۷- پس از اینکه سیر، هویج و سبزی خشک شدند آنها را با غذاساز کامل ریز کنید.
۸- نمک و در صورت تمایل فلفل را به مواد خرد شده اضافه کنید.
۹- از مواد با قاشق برداشته و داخل بادمجان‌ها را پر کنید.
۱۰- داخل ۱ لیوان سرکه تمبر هندی حل کنید و از صافی رد کنید.
۱۱- بادمجان‌ها را داخل ظرف چیده، ترکیب سرکه و تمبر هندی را روی آن بریزید.
۱۲- نمک و زردچوبه هم داخل ظرف بریزید.
۱۳- درب ظرف را محکم ببندید. پس از ۱۵ – ۲۰ روز ترشی آماده است.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.