آموزش طرز تهیه ترامیسو
آموزش طرز تهیه ترامیسو
مواد اولیه مورد نیاز:
بیسکویت پتی بور، خامه صبحانه، پنیر خامهای، زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، قهوه و آب.
* از بیسکویت ساده دیگری نیز میتوانید به جای بیسکویت پتی بور استفاده نمایید.
۱- وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه بزنید تا حالت کشدار پیدا کرده و رنگش تغییر کند.
۲- شکر را اضافه کنید و به مدت ۵ – ۶ دقیقه هم بزنید.
۳- ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه روی کتری در حال جوش بگذارید تا رنگ آن کرمی و کمی غلیظ شود.
۴- خامه و ۱ قاشق غذاخوری شکر را با همزن بزنید تا زمانی که در صورت برگرداندن ظرف خامه از آن نریزد.
۵- زرده تخم مرغ را به خامه اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه آن را هم بزنید.
۶- به مدت ۴ دقیقه پنیر را با ۱ قاشق غذاخوری شکر بزنید.
۷- پنیر را به مخلوط خامه و تخم مرغ اضافه کرده و با درجه کم به مدت ۳ دقیقه بزنید تا یکدست و صاف شود.
۸- قهوه را دم دهید و پس از اینکه سرد شد بیسکویت را داخل آن بزنید تا کمی نرم شود.
۹- از بیسکویتها یک لایه در ظرف مورد نظر خود بچینید.
۱۰- از موادی که درست کردهاید روی بیسکویت بریزید و آن را روی تمام قسمتها پخش کنید.
۱۱- همین روند را تا پر شدن ظرف ادامه دهید.
۱۲- به مدت ۴ ساعت بگذارید داخل یخچال بماند تا سفت شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت