آموزش طرز تهیه براونی

آموزش طرز تهیه براونی

طرز تهیه براونی – براونی شکلاتی  - براونی

طرز تهیه براونی – براونی شکلاتی – براونی

مواد اولیه مورد نیاز:
شکلات تلخ خرد شده، شکر، آرد کامل یا آرد نان، تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر.
۱- با فویل کف سینی فر را بپوشانید. با روغن فویل را چرب کنید.
۲- درون یک قابلمه شکلات و کره بریزید و روی حرارت کم هم بزنید تا هر دو آب شوند.
۳- پس از اینکه آب شدند از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
۴- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
۵- شکر، وانیل و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت ۲ – ۳ دقیقه با سرعت متوسط بزنید.
۶- پس از اینکه رنگ ترکیب شکر و تخم مرغ روشن شد، مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید.
۷- آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۸- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
۹- موادی که درست کرده‌اید را درون سینی فر ریخته و به مدت ۲۵ دقیقه آن را داخل فر قرار دهید.
۱۰- بعد از اینکه براونی پخت و آن را از فر درآورید پس از خنک شدن آن را به هر شکلی که دوست دارید برش داده و با توت فرنگی یا خامه آن را تزئین کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.