آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر
آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر
مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان درشت، پنیر موتزارلا، گوشت چرخکرده، پیاز، قارچ، فلفل دلمهای، آویشن، پودر سیر، زردچوبه، فلفل و نمک.
مواد اولیه مورد نیاز برای سس:
گوجهفرنگی، سیر خرد شده، رب گوجهفرنگی و زعفران حل شده در آب.
۱- بادمجان را پوست گرفته و از طول به دو قسمت تقسیم کنید.
۲- داخل شکم بادمجان را خالی کنید و رویش نمک بریزید، برای مدتی بگذارید بماند تا تلخی آن گرفته شود.
۳- داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز و فلفل دلمهای خرد شده را در آن تفت دهید تا سبک شود.
۳- گوشت، پودر سیر، آویشن، زردچوبه، فلفل و نمک را به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و تفت دهید.
۴- در پایان قارچهای اسلایس شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
۵- بعد از اینکه مواد پخت زیر تابه را خاموش کنید.
۶- داخل غذاساز گوجه فرنگی و حبههای سیر را بریزید و مخلوط کنید تا پوره درست شود.
۷- رب گوجه فرنگی، زعفران دم کرده را به مخلوط گوجه و سیر اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد، سس آماده است.
۸- داخل بادمجان را با مواد گوشتی که درست کردهاید پر کنید.
۹- داخل تابه سس بریزید و بادمجانها را داخل تابه روی سسها بچینید.
۱۰- شعله را با حرارت کم روشن کنید تا بادمجانها به آرامی بپزد.
۱۱- پس از اینکه پخت کمی پنیر روی آن بریزید.
۱۲- شعله بالای فر را روشن کرده و آن را درون فر بگذارید تا روی آن طلایی شود که حدودا ۵ دقیقهای میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت