آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

طرز تهیه اشترودل گوشت  - اشترودل گوشت - اشترودل

طرز تهیه اشترودل گوشت – اشترودل گوشت – اشترودل

مواد اولیه مورد نیاز برای خمیر:
خمیر مایه فوری، آب ولرم، کره، تخم مرغ، ماست، آرد، نمک و شکر.
مواد اولیه مورد نیاز برای مواد میانی:
گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سس سویا، جعفری، رب گوجه فرنگی، زرده تخم مرغ، ادویه کاری، زردچوبه، آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل.
۱- داخل یک کاسه بزرگ آب ولرم، خمیر مایه فوری و شکر بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
۲- در ظرفی دیگر تخم مرغ، ماست و نمک را مخلوط کنید.
۳- کره را با حرارت شعله آب کنید سپس بگذارید سرد شود.
۴- کره را به ترکیب خمیر مایه و آب اضافه کنید.
۵- مخلوط ماست و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۶- آرد را الک کنید سپس کم کم به مواد اضافه کرده و در انتها ورز دهید.
۷- روی خمیر را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت استراحت کند.
۸- برای درست کردن مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کنید و در تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.
۹- پس از اینکه پیازها کمی سرخ شدند فلفل دلمه‌ای های خرد شده را به آن اضافه کنید.
۱۰- پس از اینکه کمی فلفل‌ها نرم شدند به آن قارچ اضافه کنید.
۱۱- همه‌ی مواد که سرخ شدند گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید و تفت دهید.
۱۲- ادویه‌ها، فلفل و نمک را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
۱۳- جعفری را خرد کرده و به همراه سس سویا به مواد اضافه کنید.
۱۴- در انتها رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید تا رقیق شود و به گوشت اضافه کنید.
۱۵- مواد را کمی تفت دهید و پس از اینکه جا افتاد آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
۱۶- پس از اینکه خمیر بعد از استراحت دو برابر شد دوباره خمیر را ورز داده و روی سطح صافی قرار دهید.
۱۷- خمیر را با چاقو به تعداد قسمت‌هایی که می خواهید تقسیم کنید.
۱۸- یک قسمت از خمیر را برداشته و بااستفاده از وردنه آن را پهن کنید.
۱۹- مواد گوشتی را روی خمیر ریخته و کناره‌های خمیر را با چاقو برش بزنید.
۲۰- خمیر را بپیچید به این صورت که اول قسمت بالا و سپس قسمت پایین را به سمت داخل بیاورید سپس از سمت چپ و راست یکی در میان به داخل بیاورید.
۲۱- بقیه خمیرها را نیز به همین شکل درست کنید.
۲۲- با قلم مو روی آن کمی زرده تخم مرغ زده و با کنجد می‌توانید روی آن را تزئین کنید.
۲۳- اشترودل‌هایی که درست کرده‌اید را به مدت ۴۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید بگذارید سپس به مدت ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.