طرز تهیه موساکا غذای محلی یونانی
مواد لازم :
- بادمجان : ۸ عدد
- گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
- پیاز : یک عدد متوسط
- سیب زمینی : یک عدد درشت
- گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط
- سس بشامل : ۱/۵ پیمانه
- پنیر چدار : ۱/۵ پیمانه
- نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
- پودر سیر و پودر پاپریکا : به مقدار لازم
- پودر سوخاری : دو قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه :
۱٫ ابتدا بادمجانها را شسته و کاملا پوست بگیرید. آنها را حلقه حلقه کرده و کنار بگذارید.
۲٫ مرحله دوم نوبت به آماده کردن سس گوشت خوراکمان میرسد. برای درست کردن این سس لذیذ ابتدا باید پیازها را خرد کنید و با کمی روغن هم تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید.
۳٫ گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم.
۴٫ وقتی رنگ گوشت کمی تیره شد زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا را به اندازه لازم به مواد خود اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم. سپس یک قاشق غذا خوری سر پر رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و باز هم هم بزنید.
۵٫ یک چهارم پیمانه آب را به سس گوشتمان اضافه می کنیم و شعله را کم کرده تا گوشتها خوب پخته شوند.
۶٫ وقتی آب موادمان تمام شد، در دقیقه های پایانی جعفری تازه خرد شده را به میزان دو قاشق به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و زیر شعله رو هم خاموش کنید.
۷٫ حال باید به سراغ بادمجانها برویم و آنها را سرخ کنیم. حتی میتوانید آنها را در فر قرار دهید تا پخته شوند.
۸٫ سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و حلقه حلقه خرد کرده و کف ظرف بچینید.
۹٫ بادمجانهای سرخ شده را روی سیب زمینیها بچینید.
۱۰٫ سپس سس گوشتی را که تهیه کردید روی بادمجانها ریخته و کامل همه جای ظرف را با سس گوشت به طور کامل بپوشانید. روی سس گوشت یک لایهی دیگر از بادمجان را بچینید و گوجه فرنگیها را حلقه کرده و دوباره روی بادمجانها بچینید. در لایه های بعدی سس بشامل بریزید و آن را همه جای آن پخش کنید.
۱۱٫ در لایهی آخر پنیر پیتزا را ریخته و به طور یکنواخت روی سس پخش کنید.
۱۲٫ ظرف را به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه داخل فر که از قبل روشن کرده بودیم و روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گذاشته ایم، قرار می دهیم.
۱۳٫ وقتی پنیرها خوب ذوب شدند، میتوانید به مدت ۵ دقیقه شعله بالایی فر روشن کرده تا روی پنیرها کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
۱۴٫ ظرف حاوی خوراک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.