آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه – باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه – باقالی پلو با ماهیچه

مواد اولیه مورد نیاز:
برنج، ماهیچه گوسفند، شوید خشک، باقلا سبز، سیر، پیاز، زعفران دم کرده، فلفل و نمک.
۱- پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید.
۲- ماهیچه‌ها را بشویید و پس از اینکه پیاز نرم شد ماهیچه را به آن اضافه کنید.
۳- درب قابلمه را بگذارید و پس از ۱۰ دقیقه گوشت را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد.
۴- سیر را خرد کنید و به آن اضافه کنید.
۵- کمی زردچوبه و فلفل به ماهیچه اضافه کنید.
۶- اگر دوست داشتید یک چوب دارچین هم به آن اضافه کنید.
۷- داخل قابلمه به مقداری آب بریزید که روی ماهیچه را بپوشاند.
۸- با حرارت کم به مدت ۳ ساعت بگذارید بماند تا ماهیچه بپزد و آب آن کشیده شود.
۹- باقلای تمیز شده را به همراه سیر، نمک و فلفل تفت دهید.
۱۰- به برنج پس از آبکش کردن شوید و باقلا اضافه کنید.
۱۱- روی برنج زعفران دم کرده بریزید و برنج را دم دهید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.