طرز تهیه آش ماشاب

پاییز فصل آش است.در این نوشته قصد اموزش آش ماشاب را داریم که ویژه استان قم است و از گوشت و ماش تهیه میشود.

مواد لازم برای آش ماشاب :

گوشت گوسفند پخته و ریش شده  ۲۰۰ گرم
ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌ بلبلی  نصف پیمانه
 برنج نصف پیمانه
گندم نصف پیمانه
سیب‌ زمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت به میزان لازم
کشک و نعناع به میزان لازم

طرز تهیه آش ماشاب :

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

همراه با آب و ادویه و پیاز داخل قابله ریخته و مواد را میپزیم.

در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

حرارت را تا جا افتادن آش کم میکنیم.یکی از نشانه های جا افتادن این آش ظاهر شدن پوست ماش بر روی سطح آش است.

هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

نیم دیگری از گوشت را برای تزئین با کشک و پیاز سرخ کرده بر روی آش مصرف نمایید.