روش جلوگیری از سیاه شدن موز، قارچ و سیب
روش جلوگیری از سیاه شدن موز، قارچ و سیب
۱- سیبزمینی:
برای جلوگیری از سیاه شدن سیبزمینی کافی است پس از پوست گرفتن آن را در ظرفی که داخلش آب ولرم و نمک است بگذارید.
ریختن نمک در آب باعث مزه گرفتن سیب زمینی و پس ندادن ویتامینهای سیبزمینی به آب میشود.
۲- موز، قارچ و سیب:
برای پیشگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ تنها کافی است از چند قطره آبلیمو استفاده کنید. کافی است پس از پوست گرفتن و خرد کردن آنها رویشان چند قطره آبلیمو بریزید و ظرف را تکان دهید به طوری که همه آنها به آبلیمو آغشته شوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت