روش جلوگیری از سیاه شدن موز، قارچ و سیب

روش جلوگیری از سیاه شدن موز، قارچ و سیب

سیب و موز – سیب - موز

سیب و موز – سیب – موز

۱- سیب‌زمینی:

برای جلوگیری از سیاه شدن سیب‌زمینی کافی است پس از پوست گرفتن آن را در ظرفی که داخلش آب ولرم و نمک است بگذارید.
ریختن نمک در آب باعث مزه گرفتن سیب زمینی و پس ندادن ویتامین‌های سیب‌زمینی به آب می‌شود.

۲- موز، قارچ و سیب:

برای پیشگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ تنها کافی است از چند قطره آب‌لیمو استفاده کنید. کافی است پس از پوست گرفتن و خرد کردن آنها رویشان چند قطره آب‌لیمو بریزید و ظرف را تکان دهید به طوری که همه آنها به آب‌لیمو آغشته شوند.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.