روش نگهداری باقلا و نخود فرنگی
روش نگهداری باقلا و نخود فرنگی
روش نگهداری باقلا:
باقلای که دارای رنگ سبز است و غلاف آن فاقد فضای خالی است از کیفیت بالایی برخوردار است. باقلای به رنگ زرد و سفت از کیفیت پایینی برخوردار است.
دونههای باقالا را برداشته و پوست آن را بگیرید.
در یک قابلمه آب بگذارید تا به جوش آید پس از اینکه آب جوشید باقلا را داخل آن بریزید تا به مدت ۳ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.
پس از اینکه باقلا سرد شد آن را منجمد کنید.
روش نگهداری نخود فرنگی:
برای منجمد کردن بهترین نخود فرنگی، نخودفرنگی است که دانه آن گرد و به رنگ سبز چمن باشد.
داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش آید سپس نخود فرنگی را داخل آن بریزید و پس از ۱ دقیقه جوشیدن آبکش کنید.
پس از اینکه خنک شد آن را منجمد کنید.
با این روش میتوان نخود فرنگی و باقلا را به مدت ۸ – ۱۲ ماه نگه داشت.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت