روش نگهداری باقلا و نخود فرنگی

روش نگهداری باقلا و نخود فرنگی

باقلا - روش نگهداری باقلا

باقلا – روش نگهداری باقلا

روش نگهداری باقلا:

باقلای که دارای رنگ سبز است و غلاف آن فاقد فضای خالی است از کیفیت بالایی برخوردار است. باقلای به رنگ زرد و سفت از کیفیت پایینی برخوردار است.
دونه‌های باقالا را برداشته و پوست آن را بگیرید.
در یک قابلمه آب بگذارید تا به جوش آید پس از اینکه آب جوشید باقلا را داخل آن بریزید تا به مدت ۳ دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.
پس از اینکه باقلا سرد شد آن را منجمد کنید.

روش نگهداری نخود فرنگی:

برای منجمد کردن بهترین نخود فرنگی، نخودفرنگی است که دانه آن گرد و به رنگ سبز چمن باشد.
داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت تا به جوش آید سپس نخود فرنگی را داخل آن بریزید و پس از ۱ دقیقه جوشیدن آبکش کنید.
پس از اینکه خنک شد آن را منجمد کنید.
با این روش می‌توان نخود فرنگی و باقلا را به مدت ۸ – ۱۲ ماه نگه داشت.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.